I denne artikkelen vil du lære hvordan du automatisk gir kunder tilgang til ditt fellesskap etter at de har gjort et kjøp.
For å komme i gang trenger du følgende:
Legge til fellesskapsressursen i bestillingsskjemaet ditt
I salgstrakten velger du trinnet Bestillingsskjema. Under 'Velg tilbudstype', velg Digital Produkt (1). Klikk på pluss (+)-ikonet (2) for å lage et nytt digitalt produkt.
Klikk på pluss (+)-ikonet (3) for å legge til en ressurs.
Velg Communities (4) fra rullegardinmenyen for ressurstype.
Klikk deretter Velg et fellesskap (5) og velg det spesifikke fellesskapet du vil gi tilgang til.
Til slutt klikker du Lagre (6) for å lagre endringene.
Husk at du må legge til en prisplan til tilbudet ditt før du kan selge det. For mer informasjon, les denne artikkelen: Slik oppretter og konfigurerer du en prisplan.
Merk: Hvis en kunde kansellerer abonnementet, vil de automatisk miste tilgangen til fellesskapet. Tilsvarende, hvis et engangskjøp refunderes, oppheves tilgangen umiddelbart.
Sist oppdatert 31. mars 2026