Loading
I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan slette en prisplan.
Hva du trenger:
For å slette en pris fra et bestillingsskjema, gå til den relevante siden og klikk på Rediger digitalt produkt (1).
Klikk på søppelikonet (2) ved siden av prisplanen.
I popup-vinduet som vises, velg en av to handlinger:
Velg ditt foretrukne alternativ, og klikk deretter på Bekreft (3).
For å slette en prisplan permanent fra databasen din, åpne menyen for valg av prisplan og klikk på søppelikonet ved siden av planens navn.
Sist oppdatert 31. mars 2026